Psychologische behandeling moet door kunnen gaan en niet stil komen te vallen. Psychologiepraktijk Starrenburg heeft om die reden de mogelijkheid om behandelsessies via beeldbellen voort te zetten, zodat het behandelproces op gang blijft. Ook kunnen de sessies sinds juni 2020 weer in de praktijk plaatsvinden. In dat geval gelden onderstaande maatregelen:

  1. Heeft u last van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn, diarree of koorts? Ook als de symptomen licht zijn: Blijf dan thuis. We kunnen de afspraak via beeldbellen alsnog door laten gaan. Laat het mij dan van tevoren weten, zodat ik weet dat ik u moet bellen.
  2. Bevindt een huisgenoot zich in thuis isolatie of is een huisgenoot ziek? Blijf dan thuis. We kunnen de afspraak via beeldbellen alsnog door laten gaan.
  3. Kom op tijd (niet te vroeg)
  4. Er kan geen begeleiding mee komen
  5. We schudden geen handen
  6. De deur van de spreekkamer staat open, raak niets aan. Ik zal de deur open en dicht doen. We zitten op 1,5 meter afstand.
  7. Het raam of de balkondeur zal openstaan in verband met de luchtcirculatie. Neem een trui o.i.d. mee voor het geval u het koud krijgt.
  8. Bij binnenkomst verzoek ik u om direct zorgvuldig uw handen te ontsmetten met het desinfectans (staat op de trap)
  9. Er kan tijdelijk géén gebruik worden gemaakt van faciliteiten zoals tissues, het toilet of koffie/thee.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@praktijkstarrenburg.nl.